Troll-(A)-ktiko: Αποχαιρετούμε μερικές φασιστοφωλιές, έρχονται κι άλλες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αποχαιρετούμε μερικές φασιστοφωλιές, έρχονται κι άλλες

Κλείνουν τα μαγαζιά του μίσους.


Αμαλιάδα: Tα γραφεία εκεί έκλεισαν γιατί μοίριζε ο βόθρος και ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να τον φτιάξει.

Μέγαρα: Tα γραφεία έκλεισαν μετά από οργανωμένες διαμαρτυρίες και συκοφαντίες αναρχοτσιριζαίων και μικρής ομάδας των ΕΑΑΚ Παντείου στην αστυνομία, που έκανε μήνυση για απλωμένη μπουγάδα στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.
Νίκαια: O Πατέλης πήρε τα κλειδιά και οι 5-6 φασίστες που πάνε κάθε μέρα κλαίνε σαν τις γάτες στο χαλάκι. Ο ιδιοκτήτης είπε να πάρουν τον πούλο γιατί χρωστάνε 3 Δεες και τα νερά 4 μηνών.
Ανάβυσσος: Εκλεισαν τα γραφεία γιατί τα ενοχλούσε η διπλανή ταβέρνα στο ισόγειο. Κάθε μέρα τα γκαρσόνια έριχναν χαλασμένες ντομάτες στο μπαλκόνι και η σημαία είχε γίνει χάλια. Προηγήθηκε ρήψη ζυμαρικών το καλοκαίρι μεταξύ σκουληκιών και άνεργων από το Λαύριο.
Τρίκαλα: Σκύλο έβαλε ο ιδιοκτήτης μέσα στα γραφεία προκειμένου να τους διώξει, αφού πριν καθαρίσουν την τουαλέτα που βρωμάει σκατίλα επί μήνες, Εχουν αφήσει το νερό απλήρωτο 8 μήνες.
Καλαμάτα: H γριά που νοίκιασε το φασιστογραφείο στον Κουκούτση έπαθε εγκεφαλικό, ο εγγονός της μέλος του ΕΕΚ που ήρθε να τη δει εμφανίστηκε με  ένα καδρόνι λέγοντας "μουνιά, θα τα πούμε τώρα για τα καλά", αναγκάζοντας τα σκουλήκια να φύγουν από τα παράθυρα πετώντας.
Ιεράπετρα: Κλειστό για μήνες το φασιστοκωλάδικο, αφού πιάστηκε για τσαχπινιές σε ανήλικα ο μαστερ φασίστας καθηγηταράς. Φημες πως βρέθηκε με ένα σκεπάρνι στον κώλο σε ερημική παραλία, ελέγχονται ακόμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άντε γράψε μας την μαλακία σου :