Troll-(A)-ktiko: Δεν είναι δυνατόν !! Πείτε μου ότι αυτά τα έγραψε κάποιο τρολλ από εσάς!! Δεν παίζει να υπάρχουν τόσο ψυχικά άρρωστα χρυσαύγουλα!!!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δεν είναι δυνατόν !!
Πείτε μου ότι αυτά τα έγραψε κάποιο τρολλ από εσάς!!
Δεν παίζει να υπάρχουν τόσο ψυχικά άρρωστα χρυσαύγουλα!!!

Πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε όλο... 
Δεν περίμενα όταν υπάρχουν τέτοια άρρωστα σκουπίδια 
στην κοινωνία!! ( παίζει να είναι και τρολλ)
http://unfukkme.blogspot.gr

ΓΕΙΑ  ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ EIΝΑΙ UNFUKKME,  ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ  ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ  ΜΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΓΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΣΑΡΚΟΦΟΒΙΑΣ .

EIMAI  ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΑΝΩ  ΣΤΗ ΓΗ( ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ). 

ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ   ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ .

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ  ΤΟΥ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ .

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ  ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ, ΒΡΕΤΑΝΩΝ, ΟΛΛΑΝΔΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΛΑΜΑΝΔΩΝ, ΣΛΑΒΟ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ,  ΚΑΙ  ΙΣΛΑΜΟ-ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ .

ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ .

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ   ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΙ SNOBS ΚΑΙ ΟΙ  ΣΑΡΚΟΦΟΒΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ .

ΕΓΩ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ STRAIGHT ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ  ΤΑΣΕΙΣ  ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ  ΕΙΜΑΙ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΩΝ .

ΟΙ  ΓΚΟΜΕΝΕΣ  ΠΟΥ  ΜΕ ΑΓΝΟΟΥΝ Η ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ .



ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, Bi, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΤΡΑΝSEXUAL KAI ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ .

ΕΠΙΣΗΣ  ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ  ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ MIKEIUS,, TA ΠΕΡΙΣΣΟΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ O MIKEIUS ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ .

 ( Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ) .






ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7.000.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2.000.000 ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ''ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ'', ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ   ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ  .





ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ  ΘΕΛΩ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .







AYΤΗ Η  ΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ  ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .








ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ .









ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΟΥΤΕ  ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΑΡΑ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΟΙ  ΨΕΥΤΟ-'ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ' ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-'ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ' ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ  ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΖΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ''ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ  ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-'ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ' ΚΑΙ ΟΙ 'ΨΕΥΤΟ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ' ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ  , ΤΟΥΣ  ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΡΕΒΕΙ  ΜΟΝΟ Η ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ, Η ΕΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ .










O ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΟΙ '' .






H AΓΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΟ ΜΙΣΟΣ .







Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ  ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ  ΑΤΟΜΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .



OI '' ΨΕΥΤΟ-AΡΙΣΤΕΡΟΙ''  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΚΕ, ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ .









H ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ NOΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ  ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ  ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ  ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ .




ΕΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ, ΑΡΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ .


ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ  ΣΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ''ΣΩΣΤΑ'' ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .
 ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ  ΣΟΥ  ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΜΟΝΟ Η ΦΗΜΗ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ .
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ .




ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ;

 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ .



TI EINAI TO ΤRΟLLING ;

TROLLING EINAI ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ SPAMMING .





ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ;

 ΕΙΝΑΙ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ KAI KATAΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .





ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ .


ΟΙ SNOBS , ΤΑ ΨΩΝΙΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤA ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ  ΙΔΙΑΣ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ  ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ'' ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ''ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ'',   Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΟΜΟΡΦΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ ΓΗ .
ΚΑΙ ΟΤΑΝ  ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΡΝΗ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΡΝΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ  ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ  Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ, ΑΝ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ  ΤΟΤΕ  ΠΟΤΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ .





ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΔΙΑ Η  ΚΟΙΝΩΝΙΑ,  ΓΙΑΤΙ ΕΜΜΕΣΑ Η ΙΔΙΑ  Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ .


 OI ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ  KAI ΟΙ SNOBS ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ .




Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΑ  ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΚΛΟΘΙΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΙ  ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ  ΤΑ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΟ ΤΟ  ΜΙΣΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ .






 Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η  ΛΟΓΙΚΗ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΠΧ ΑΝ   ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ,  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η  ΛΟΓΙΚΗ .






ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ  ΑΡΩΣΤΟ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ .





TO ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ   ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ .



ΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ  ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ .





ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ 






H OMΟΦΟΒΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΛΑΓΝΕΙΑ .




ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ 'ΚΑΚΟ' .






ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ  ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ  ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΗ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ,  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ''ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ''  .







ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ  ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΡΟ.
Ο PUTIN KAI O ΑΗΜΕDINEJAD ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ  ΠΟΛΥ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΙΟΥΔΑΙΚΗ . 
ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ  ΣΤΗΣΑΝ  ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ  ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ  ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟ  ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ, Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ, ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ  ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ .
Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ .









 ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗ ΕΙΝΑΙ


1 ΕΛΛΗΝΕΣ .


2 ΙΤΑΛΟΙ .


3 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ  ΜΕ ΠΟΛΥ( ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ  ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2) .






ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΟΜΩΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ .









TI  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ;


H ANAΡXIA EINAI ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ MΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .








ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ;

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ, 
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ  ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ, ΟΜΩΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ .
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ,  Η   ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ .




ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ 


Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ  ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΑΣ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ .




ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ   ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ .


ΕΝΑΣ  ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΑ  'ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ'  ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ  ΣΕΞ  ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ .





H OMOΦΟΒΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ  ΝΑ  ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ  ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .



ΠΟΤΕ  ΚΑΝΕΝΑ  ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ .




Η ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ  Η   ΠΑΡΑΝΟΙΑ .






Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΙΑ  ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΤΑ  ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ  ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ  ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ .






ΟΤΑΝ  ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ  ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ .


ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ  ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ  ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ .



ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ  ΝΑΖΙ


ΝΑΖΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΟΣ, 
ΑΡΑ  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ .




ΤΩΡΑ  ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ  ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ 


1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΟΥΧΟΦΟΒΙΑ .


2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΡΚΟΦΟΒΙΑ .


3 ΧΡΩΜΑΤΟΦΟΒΙΑ .



1 ΤΑ ΡΟΥΧΟΦΟΒΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ  ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ  ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ .



2 H ΣΑΡΚΟΦΟΒΙΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΣΑΡΚΟΦΟΒΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ  ΑΝΔΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΑΝΔΡΑ,  Η ΜΟΥΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΑΡΚΟΦΟΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ .



 3 Η ΧΡΩΜΑΤΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΩΜΑΤΟΦΟΒΙΚΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ,  XΡΩΜΑΤΟΦΟΒΙΚΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ .




ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ TOY ΚΑΘΕ ΑTOMOY ;

TON XAΡAKTHΡA  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ KAΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΑ Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) .



Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ  ΣΩΣΤΗ, ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ .




ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ  ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΟΙ ΜΟΥΝΟΛΑΓΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ  ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ .



Η ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ  Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΙΦΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ  ΠΟΥ  ΟΙ ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .


ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ ;

ΓΙΑ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΟΙ ΜΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ .

ΤΟ ΤΕST IQ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΓΟ .



TA ATOMA  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,  ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ .



ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ  ΔΕΝ  ΕΝΑΙ  ΟΛΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΑΦΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΙΣΟΥΣ Η ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ .


 Η ΓΗ ΔΑΙΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ                ''ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ' ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,   ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΘΑΡΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΒΕΒΑΙΑ











ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ .








ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .




Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥ .




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΣΒΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ  ΛΕΣΒΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΑΝ ΔΟΝΗΤΗ, Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ  ΠΕΟΣ .




ΤΟ ΜΙΣΟΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΠΝΙΑ .




ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ  ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ .

33 σχόλια:

  1. δεν είναι τρολλιά, οι απόψεις του είναι και είναι γνωστές χρόνια απ το ΥΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/13 1:55 μ.μ.

    εχει δικιο ομως σε καποια πραματα,κατα βαθος νομιζω οτι θελει να γινει συγραφεας μωρε,νταξ ξεκολα και συ τωρα μπορει οντως μετα απο καποια χρονια να γινει μεγαλο0ς που ξες,παντως εχει ρητορια,εχει λογικη στεκετε δηλαδη,
    ωραιος μ αρεσε αλλα παω να στρι τωρα γιατι μ επιασε και χεσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/14 5:56 μ.μ.

      Εϊσαι ΤΟΣΟ εντελώς καθυστερημένος ή απλά τρολλάρεις αποτυχημένα;! Ο Unfuckmee είναι πιο εντελώς πανσχιζοφρενής και ο πιο εντελώς νοητικά πανκαθυστερημένος πούστης του Διαδικτύου και το έχει αναμφισβήτητα αποδείξει πολλές φορές. Σχεδόν απολύτως τίποτα απο αυτές τις απολύτως ασυνάρτητες μπαρούφες που στοματικά χέζει δεν είναι έστω τουλάχιστον μη εντελώς γελοίες. Είναι η πιο αναμφισβήτητη απόδειξη γιατί είναι αληθινό γεγονός ότι οι προβληματικές γεννήσεις οδηγούν στην Ελλάδα σε κακά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/15 1:54 π.μ.

      EIMAI O UNFUKKME ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕ ΑΡΧΙ-ΗΛΙΘΙΕ

      ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/5/15 10:11 μ.μ.

      "EIMAI O UNFUKKME ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ"

      Ωωωωωω, εντυπωσιάστηκα απο τις σκατένιες παιδιαρίστικες προσβολές που ακόμα και ένα παιδάκι απο το Δημοτικό. Και nope, δεν είναι καθόλου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "πουτάνα" ή "καθυστερημένη" η οικογένεια μου δεν ξέρω πιά παραπληγική σχιζοφρενική φωνούλα στο είπε.

      Ξανά, έγινες φουλ πανκαθυστερημένος.

      "ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕ ΑΡΧΙ-ΗΛΙΘΙΕ"'

      Ω, σοβαρά είμαι "αρχι-ηλίθιος"; Ωχ, τι αστοιχείωτες φαντασιόπληκτες κουραδομαλακίες, θέε μου αυτό το παιδί. Αναρωτιέμαι πως έγραψες τέτοιες προφανείς facepaming, cringeworthy, κρανιομουδιαστικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ ενώ ειρωνικά είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι είσαι απο τους πιο απέραντα γαμημένα πανκαθυστερημένους του Διαδικτύου και αυτό δεν είναι προσβολή γιατί είναι ξεκαρδιστικό.

      Όσο για τους αβάσιμους ισχυρισμούς σου δεν θα μπώ στο κόπο τώρα, αλλά παρακάτω.

      "ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ"

      Η εριωνεία με κάνεις να γαμοανατριχιάζω.

      Χαχαχαχαχαχα όχι...είσαι στην πραγματικότητα εντελώς φαντασιόπληκτος και ότι γράφεις είναι ένα εξωφρενικό ανέκδοτο. Επίσης είσαι ανέκδοτο απο μόνο σους. Ξανά, ολοκάθαρα το γεγονός είναι πως κάνεις γελοία κατάχρηση των διανοούμενων λέξεων που δεν ξέρεις προφανώς τι είναι όπως "απόδειξη" και "επιχειρήματα" και είναι να πώ πως γίνεσαι "ψευτοδιανοούμενος" όταν κυριολεκτικά γέμισες με κάθε μορφή STD υπαρκτό στην πραγματικότητα πάνω στις εξαιρετικά βαριές λέξεις θα ήταν υποτίμηση.

      Απλά αποδεικνύεσαι ακόμη και περισσότερο τρισεκκατομύρια γιγαντιαία απέραντα παν-καθυστερημένος γεμίζοντας καθεμία αξιοπρεπής λέξη και την επόμενη λέξη με απόλυτα αστοιχείωτα ξεφτιλοκουράδια στο φαντασιόπληκτο κουραδοκέφαλο σου αντικαταστόντας(στο κουραδοκέφαλο) σου τις πραγματικές δύσκολες-για-εσένα έννοεις.

      Είσαι μια παρωδία της παρωδίας του ανέκδοτου εαυτού σου. Είναι αξιολύπυτο πραγματικά.

      "ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ"

      Ναι, λέγεται μη-ανεκτικότητα σε γιγαντιαία νοητικά καθυστερημένους...σαν εσένα. Είναι πρόβλημα που έχεις κάθε υψηλά πανέξυπνος άνθρωπος σε ένα αξιολύπητο πανσύμπαντο κομμάτι απο των χειρότερων κουραδιών όπως εσύ γεννήθηκες να είσαι.

      Τουλάχιστον εγώ έχω μυαλό και υψηλά πανέξυπνα μυαλό να δώσω εφευρετικά αποστομοτικές απαντήσεις όπως τώρα, ενώ εσύ καθόλου. Για "μυαλό" έχεις ένα τόνο απο κουράδες και μια κατσαρίδα να σκέφτεσαι για 'σένα.

      Η κακάσχημη κατσαριδόφατσα κουραδόφατσα σου είναι απόδειξη για τα λεγόμενα μου που είπα. Η΄απόλυτη αλήθεια είναι πως είσαι μια πανάσχημη κουραδοφατσοκατσαρίδα και όλη η κατσαριδοοικογένεια σου είναι ένα συζευγμένο μπορδέλο και γαμιέστε όλοι μαζί στο πιο χειρότερο μπιχλοάπλυτο μπουρδελοβόθρο εσύ ειδικά έχεις χιλιογαμηθεί ΕΚΑΤΟ φορές, πρώτος και καλύτερος στο να δίνεις το αναστενιάρικο κατσαριδομουνί σου για τρελά γαμίσια και να κυκλωφορείς με το κωλάντερο και συφιλή στη Συγγρού! Συφιλιάρα μου εσύ!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/5/15 10:12 μ.μ.

      "ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ"

      Το κάνω; Ολοκάθαρα το γεγονός είναι πως αυτό είναι κάτι πρακτικά και λογικά αδύνατον στην πραγματικότητα, οπότε όντως δεν έχεις ιδέα για ποιό πράγμα μιλάς. Εννοώ πως... εγώ σε καθένα με μισό μυαλό θα φανώ να είμαι και θα αναγνωριστώ πως αυτός που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάνεις αποδεικνύματα εδώ πέρα και ειρωνικά είπες "ΓΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ" πρωτού στο πώ εγώ γιατί ΞΕΡΕΙΣ πως εγώ είμαι απόλυτως πανσωστός και έχω τις αναμφισβήτητες αποδείξεις για αυτό γαμο-βιάστηκες σαν φούλ αρχιπούσταρος πανκαθυστέρας που είσαι να το πείς πρώτος για να πάρεις το "πάνω χέρι" και κακοϋπολόγισες το πόσο πανέξυπνος είμαι. Κάθε πούστικο σχόλιο που κάνεις είναι ακόμη μια πούτσα στο στόμα σου.

      Φθηνή τακτική, αλλά καλή αποτυχημένη προσπάθεια έτσι και αλλιώς αν και δεν δουλέυει γιατί ΞΕΡΩ πως δεν έχεις κάτι παρά εντελώς πανσκατένιες κενο-βρισίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που η πραγματικότητα σε αντίθεση με τη ειρωνικά λέει ο φανταστικός σου κόσμος είναι πως είσαι ο πιο απέραντα πανκαθυστερημένος.

      Οπότε...όχι. Στην πραγματικότητα δεν σε βρίζω καθόλου και ολοκάθαρα είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ για το τι είσαι. Ξανά, το πήρες ανάποδα, εγώ είμαι αυτός ολοκάθαρα η σκληρή ειλικρινής αλήθεια με τα αποδεικτικά επιχειρήματα και η αναμφισβήτητη απόδειξη μου, είσαι ΕΣΥ και τα γελοία σχόλια σου και η ειρωνεία της φάσης αυτής. Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι σαν να μιλάω με ένα εξώγαμο ΑΝΕΛΠΙΔΟ ΒΡΕΦΟΣ μια κατσαρίδας με Σϋνδρομο Down δηλαδή της εξαιρετικά καθυστερημένης μάνας σου και ενός σκώληκα με λοβοτομή και εγκεφαλική αιμορραγία.

      Το να αποδεικνύεις κάποιον απέραντα γιγαντιαία πανκαθυστερημένο όπως εσύ γεννήθηκες να είσαι δεν είναι απόδειξη πως είναι αυτός που το κάνεις "καθυστερημένος" πφφφφφφφ.... Η λογική δεν βρέθηκε. Universal Facepalm στο μέγιστο. Επίσης είσαι απολύτως δειλό ΜΟΥΝΙ γιατί επιτέθηκες απεγνωσμένα την οικογένεια μου με αβάσιμο παραπληγικό οχετό που δεν βγάζει νόημα όπως και το γεγονός πως είπες πως έχεις "επιχειρήματα" και "αποδείξεις" που επίσης δεν βγάζει νόημα.

      Απέτυχες μίζερα όπως όλη η μίζερη κλαψιάρικη ζωή σου. Πήγαινε κλάψε σε καμιά γωνία τώρα. Get rekt.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/5/15 6:10 π.μ.

      ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ

      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΤΑΠΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ .

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ''ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ'' ΚΙ ΟΛΑΣ .


      UNFUKKKME



      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/6/15 8:05 μ.μ.

      "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ"

      Ξανά, λέει η ενσάρκωση της γιγαντιαίας νοητικής πανκαθυστέρησης απο μόνη της. Επίσης μην αντιγράφεις και επαναλαμβάνεις ότι γράφω. Δεν δουλεύει.

      Σοβαρά τώρα, έχεις κάποια λιγότερη απολύτως σκατένια και γιγαντιαία πανκαθυστερημένη παιδαριώδες απάντηση να πείς; Προφανώς απορρίφθηκες και δεν έχεις απολύτως τίποτα να πείς τώρα. Το "RETARDED IS UR FAMILY HURR DURR" δεν είναι αξιοπρεπής απάντηση, αλλά νοητική καθυστέρηση.

      Απλά προσπαθείς αποτυχημένα να σβήσεις την νοητική καθυστέρηση σου με μεγαλύτερη καθυστέρηση. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό το γεγονός; Δεν μπορείς να πείς κάποιον "καθυστερημένο", ενώ σε αναμφισβήτητα απόδειξε έτσι, όπως για παράδειγμα εδώ.

      "ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ"

      Μόλις έκανα. Αυτός λέγεται διάλογος, απλά είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως είσαι αρκετά γαμημένα απέραντα πανκαθυστέρας να καταλάβεις την αναμφισβήτητη αλήθεια ότι ντροπιάστηκες.

      "ΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΤΑΠΩΣΩ"

      Στην πραγματικότητα, το αντίθετο συμβαίνει τώρα. Είσαι σε αυταπάρνηση.

      "ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ."

      Παρά-τι; Χαχαχαχαχα....όχι.

      Πρέπει να αστειεύσαι τώρα. Κανένας δεν είσαι ΤΟΣΟ απέραντα γιγαντιαία πανακαθυστερημένος σε πανσυμπαντικό και εις άπειρο και ακόμα παραπέρα επίπεδο.

      Δεν ξέρω πως γράφεις τέτοιες μαλακίες με ευθύ πρόσωπο, είναι πέρα απο καταγέλαστα γελοίες. Ακόμα και οι πέτρες σε κοροϊδεύουν με αυτά που γράφεις τώρα. Έχεις την εντύπωση πως με μοκάρεις τώρα; Σοβαρά...απολύτως τίποτα ΔΕΝ είναι παρανοϊκό και σταμάτα αυτή τη φθηνή "με έμπλισε και θα επαναλάμπω ότι λέει και θα τον μπλίθω και εγκώ γιατί ντεν είμαι ούτε έξυπνο να μπλίσω" τακτική γιατί δεν καταλαβαίνεις τι θα πεί "παρανοϊκός".

      Σύνελθε.

      "ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ"

      Nope. Λάθος. Αποτυχία.

      Στην πραγματικότητα, είναι η απόλυτη αλήθεια.

      Απέτυχε ξανά.

      " ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ''ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ'' ΚΙ ΟΛΑΣ ."

      Ξανά ΛΑΘΟΣ. Και ΠΑΛΙ ολοκάθαρα δεν ξέρεις για ποιό πράγμα μιλάς και δεν ξέρεις τι "αποδεικνύω" σημαίνει γιατί θα ήξερες πως το έκανα ήδη.


      Το απέδειξα ήδη, γιγαντιαία πανακθυστερημένε σχιζοφρενή πίθηκε. Και επίσης το αποδεικνύεις απο μόνος σου, δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ.

      Αποτυχία ξανά.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/6/15 10:05 μ.μ.

      ΑΡΧΙ-ΗΛΙΘΙΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ

      ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΧΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΡΧ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος3/10/16 4:11 μ.μ.

      Μαααν σε κοροϊδευω δεν σε βρίζω, μόνο δεν είναι βρισιές. Είναι η πραγματικότητα. Και ποιός είπες πως θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου; Διάλογο κάνω με ανθρώπω όχι με ψυχικά διαταγμένους φρενοβλαβείς κατσαριδοκουράδες όπως εσύ.

      Λυπάμαι ξανά μαν, μα λες ψέματα και η γνώμη σου για το "σκουπίδι" και "αρχι-ηλίθιο(αν και δεν βγάζει νόημα)" είναι παράνοια. Μην τα λες παραέξω γιατί θα σε κοροϊδεύουν. Κάνε reality check: Είσαι ένας αποτυχημένος αυτιστικός με φάτσα που σφαλιαρίζαμε και κοροϊδεύαμε. Σε κοροϊδεύω και εγώ μην φοβάσαι το μπούλινγκ που τρωως και γουστάρεις.

      Όσο για το "υποανάπτυχτο"... ε ναι. Στην Ελλάδα ζω στην πιο ανισόρροπα υπανάπτυχτη σκατότρυπα του κόσμου οπότε όλοι είμαστε παραδέξου το. Αν τώρα πω πως και εσύ είναιω υποανάπτυκτος στον εγκέφαλο θα ήταν ψέματα αφού δεν έχεις καν εγκέφαλο είσαι ατύχημα τρύπιας καπότας.

      Διαγραφή
  3. δηλαδη ειναι γνωστη περσονα του ιντερνετς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλος μαλάκας τον τρολλάραμε πριν από τρία χρόνια πολλά άτομα στο ΥΤ και αυτός πίστευε ότι είμασταν όλοι κλώνοι του ούρφ! Το ίδιο κείμενο ήταν αναρτημένο στο ΥΤ του user/unfukkme αλλά του το έχουν κλείσει.

      Διαγραφή
    2. και τι στο μπουτσο παριστανει ??? αγαμητος ειναι ?χρυσαυγουλος ειναι?? ψυχακιας??? ή ολα μαζι ?? :P

      Διαγραφή
    3. Η φωτό τα λέει όλα !

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/2/15 1:56 π.μ.

      ironas ΑΜΥΑΛΕ ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ .

      UNFUKKME

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/2/15 2:05 π.μ.

      Τζό Ντάλτρολ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

      UNFUKKKME

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/13 10:26 μ.μ.

    Εξακολουθει να σουλατσαρει στο γιουτουμπι και ειναι ακομα θυμα / καρπαζοεισπρακτορας για πολλους γελοτες αν το αφησεις να περασει.

    Απο οτι φαινεται εχει φτιαξει αρκετους λογαριασμους / παραλλαγες του ιδιου ονοματος και μερικους ακομα λογαριασμους / sockpuppets που τον παρηγορουν οταν ολοι οι υπολοιποι τον εχουν στο δουλεμα.

    Υπαρχουν και λογαριασμΟΙ στο FB με το ιδιο ονομα και ενας απο αυτους συνδεεται και με την encyclopedia dramatica, γνωστο λυμερι τρολ και των Anonymous. Τη δε φωτο που εχει αναρτησει παιζει να την εχει κλεψει απο εκει δεδομενου οτι υπαρχει καπου προς τον πατο του λυμματος για την Ελλαδα, και ειναι καρατσεκαρισμενα συμφωνα με τα metadata που εχει φωτοσοπαρισμενη οποτε μιλαμε για μουφα/ψεμα/δωσε και σωσε

    Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ο τυπος δουλευε και δουλευει κοσμο ψιλο γαζι.

    Αυτος δεν ειναι ανωνυμος μαλακακος. Απο το τρολαρισμα που κανει στο πως την εχει στησει τη δουλεια μυριζει επαγγελματικη η δουλεια απο πολυ μακρυα και υπουλη σαν αθορυβη κλανια.

    Θα προτεινα οργανωση Mob για συστηματικο δουλεμα αλλα μετα απο οσα ειδα εχω πειστει πως χρειαζεται συστηματικοτερο ψαξιμο γιατι φαινεται καλα οργανωμενη κομπινα απο την απ'εξω.

    Οποτε θα ηθελα να ρωτησω για πληροφοριες οσους /ες γνωριζουν κατι παραπανω απο οσα γραψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 2:00 π.μ.

      ΕΙΜΑΙ Ο UNFUKKME KAI ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ EΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/14 4:40 μ.μ.

    Δεν αντεχω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/15 1:58 π.μ.

      BOYΛΩΣΤΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΥΦΥΙΑ ΜΟΥ

      UNFUKKME

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/15 2:47 μ.μ.

      Ρε φιλε unfukme αφού είσαι ο πιο έξυπνος γιατί δεν βγάζεις κάνα βιβλίο να διδάξει εμάς τους αμόρφωτος? Η φοβάσαι πως θα καταλήξεις σε κάνα ψυχιατρείο με αυτά που λες ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/5/15 2:01 μ.μ.

      Να ξέρεις πόσο πραγματικά γαμημένα γιγαντιαία πανκαθυστερημένος είναι ο Unfuckmee: Κακοπαρουσιάζει μπερδεύοντας τη θετική κατάστασξ χαλάρωσης του πανηλίθιου υπερβολικού εθνοκεντρισμού και την είσοδο τον μεταναστών στην Ελλάδα με ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει στην Αγγλία, δηλαδή την απόλυτη απόρριψη της εθνικής συνείδησης και εθνικής ταυτότητας για ένα πανανθρώπινο μέλλον.

      Απο πότε σταματήσαμε την ανεξέλεγκτη υπερβολική εθνικοφρονία; Πάντα εντελώς πανηλίθιοι εθνικιστές είμασταν και ούτε καν μια γαμημένη δεκαετία ή ένα γαμημένο αιώνα χωρίς υπερβολικό εθνικισμό! Ακόμα και μια δεκαετία μη-εθνικιστικής παραδεισένιας ησυχίας δεν μας αφήσαμε να ησυχάσουμε μετά τη Χούντα και αρχίσαμε τα εθνικιστικά! Έναν γαμημένο αιώνα μη εθνικιστικού εθνοκεντρικού ναρκισσισμού απο την Ελλάδα να δώ και απολύτως τίποτα παραπάνω. Θα πεθάνω σαν άντρακλας ανδροπρεπής άντρας με ειρήνη και ήρεμο πνεύμα μετά!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/5/15 6:24 π.μ.

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ανώνυμο 12/5/15 2:01 μ.μ.

      ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ .

      ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ
      ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΛΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ .

      ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ
      ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΟΒΙΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΣΣΥΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΟ IRA ΚΩΛΟ-ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ .

      ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ .

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ''ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ'' ΚΙ ΟΛΑΣ .

      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝ ΑΛΗΤΩΝ .


      UNFUKKKME

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/5/15 6:29 π.μ.

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ανώνυμο 11/4/15 2:47 μ.μ.

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ .


      ΕΓΩ ΑΜΥΑΛΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ .


      UNFUKKKME

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/10/16 4:15 μ.μ.

      Προσπάθησε σκληρότερα, UNFUCKKKME troll.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/5/15 11:00 μ.μ.

    Τρελοκατουρογκομενοκρυφοκακοψωριαροκαργιολοπουτανοφλωρουμποτσογλανομουρλοξεφτιλομπλιχλοβρωμοαναρχοαπλυτοκαραπουστακλαροκωλαθροτρυπιδοπανιβλακοσκατομουνοπανοπουτσροπουστοπαλιοκουραδοκλαπαρχιδογαμιομαλακοπιτουροπουρδοπαπαροπισωγλεντοχαοτικοψαροκασελοσαβουρογαμοδεινοσαυροσουργελοκαραγκιοζοχαζοχαρουμενοξενεροελεεϊνοπροβατογιδοτυροκασερογαμπροκλαρινοκωλοκουνιστροκομπλεξικορημαδομουχλοψωφιμοκατσαριδοεγκαφαλικοκατάσταση αυτός ο Fuckedme ρε αδερφάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/15 6:25 π.μ.

      ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ .


      UNFUKKKME

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/6/15 1:52 μ.μ.

    Μια φορά και ένα καιρό, long time ago, υπήρχε η κ. Λογική. Τη Λογική τη γάμησε ο Φαγγοτμί της Αυτιστικής Πουστιάς και επειδή ήταν ο πιο θεϊκά πανάσχημος στον πανσύμπαν και ο πιο μικροτσούστουνος και μικρόμουνος, η Λογική αυτοκτώνησε απο ντροπή. Η Λογική πέθανε. Η πανάσχημη σκατόφατσα που Ανφακμι μυρίζει σάπιες κλανιές και είναι χειρότερα απο τον κώλο της μαϊμούς πασαλημένη με μύξες, αλογοκάτουρα, χίσι που βάζει ο γκόμενος του Ανφάκμι στο στόμα του και σκατά. Φινίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/15 10:08 μ.μ.

      ΑΡΧΙ-ΗΛΙΘΙΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ

      ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΧΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΡΧ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

      ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/15 9:18 μ.μ.

      Γιωργακη, εξαρτημενος απο τους καφεδες των Everest στο Μοναστηρακι εισαι.

      Μια κρεατοβεργα και οι φωτο που ποσταρες στο hi5 με τον κωλο εξω θα πιασουν τοπο.

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/3/18 7:51 π.μ.

    TON UNFUKKME-ΑΝΦΑΚΜΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ''Γιωργο'' .

    ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ UNFUKKME ΑΝΦΑΚΜΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/19 3:11 μ.μ.

      Γιωργακη, εξαρτημενος απο τους καφεδες των Everest στο Μοναστηρακι εισαι.

      Μια κρεατοβεργα και οι φωτο που ποσταρες στο hi5 με τον κωλο εξω θα πιασουν τοπο.

      Διαγραφή

Άντε γράψε μας την μαλακία σου :