Troll-(A)-ktiko: Εξουδετέρωση δακρυγόνων στη Βραζιλία με μια απλή φιάλη νερού

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Εξουδετέρωση δακρυγόνων στη Βραζιλία με μια απλή φιάλη νερού

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/10/13 9:20 μ.μ.

    pia brazilia gamw to stavro sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/10/13 1:35 π.μ.

      Δικιο εχει ο συντρολλος.Απο Τουρκια μερια ειναι αυτη η τεχνικη.

      Διαγραφή
    2. Ναι αυτό σας πείραξε, οχι ότι είμαστε όλοι κυρίες.
      Διορθώσεις σε κανα σοβαρό σάιτ, εδω γραφουμε ότι μας γκαβλώσει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/10/13 3:50 μ.μ.

      Επειδή όταν γίνονταν οι σοβαρές μάχες στην πλατεία Συντάγματος εσύ μάλλον ήσουν απών,σε πληροφορώ οτι τις επίμαχες μέρες υπήρχε μια ομάδα που φορώντας πυρίμαχα γάντια,μακρυά ρούχα και μυρμήγκια έπιαναν τα δακρυγόνα που πετούσαν οι σκατοσακούλες μπάτσοι και τα έριχναν στα πλαϊνά και το κεντρικό συντριβάνι. Άλλα πέρα από οτι τα δακρυγόνα έκαιγαν το δέρμα τους είχαν να αποφύγουν και τις πέτρες των δολοφόνων μπάτσων.Και όταν κάποιοι σύντροφοι τραυματίστηκαν από αυτές δεν είδα καμιά κυρία σαν και σένα να τους αντικαθιστά.
      Όταν το μαχητικό κομμάτι του κινήματος το έχει ρίξει το ανέξοδο και λιγάκι(;) ανεύθυνο hit and run,δηλαδή ο καθένας κάνει οτι του γκαβλώσει εις βάρος των άλλων,τότε είμαστε και κυρίες και ανοργάνωτες.
      Αυτή η τακτική έχει νόημα όταν υπερασπίζεσαι ένα χώρο τύπου πλατείας Συντάγματος προ 2 χρόνια,είτε οδοφράγματα που τόσο έχουν απαξιωθεί από το κίνημα στον ελλαδικό χώρο.
      Μην απαντάς καθόλου,είμαι σίγουρος οτι θα πεις κάτι άσχετο.

      HIT AND STAY ΚΥΡΙΕΣ!!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Βρε σύντρολε, το συντριβάνι δεν πιάνει όλο το Σύνταγμα, μια γούρνα στη μέση είναι.
      Θες να πεις ότι από το Γκραντ Μπετανί πήγαινε τρεχάλα ο μυρμηγκοφάγος το δακρυγόνο να το κάνει μπλουμ μέσα στην πλατεία??
      Και δεν τουσβηνε στο δρόμο??
      Τελικά, κανά 2 χρόνια έχουμε να δούμε γερούς τσαμπουκάδες στο δρόμο, λες να φταίει που οι μπάτσοι πήραν όλα τα μπουκάλια από τις καταλήψεις?
      Απήντα ρε

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/10/13 11:56 μ.μ.

      1.Όχι.Κυρίως έπιαναν τα δακρυγόνα που έπεφταν μέσα στο ζωτικό χώρο της κάτω πλατείας γιατί αυτόν ήθελαν να υπερασπιστούν καθώς εκεί ήταν τα τσαντίρια. Και αν έχεις δει εκτός από τη γούρνα στη μέση,η πλατεία έχει και και πλαϊνές γούρνες.Άρα μια χαρά γούρνες για αυτή τη δουλειά.
      2.Όλα τα υπόλοιπα δακρυγόνα αν θυμάσαι τα έστελναν με σουτ τα αλάνια πίσω στα ματ.
      3.Και ναι και οχι.Ναι,γιατί το κράτος με την επίθεση του στους χώρους της αναρχίας την έχει βγάλει έξω από τα νερά της..Κάτι σαν το δόγμα του σοκ ένα πράγμα.Και όχι,γιατί οι συγκρούσεις στο δρόμο πρέπει πλέον να αλλάξουν διάσταση.Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν πέσει άπειρες μολότοφ και ίσως έχουν χάσει την πλάκα τους και κυρίως το σκοπό τους.
      Να κατέβω λοιπόν στις πορείες να πετάξω μολότοφ για να κερδίσω τι;;
      Εδώ το κίνημα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα λειτουργεί περισσότερο εκτονωτικά παρά ριζοσπαστικά. Έχουν γίνει τόσες πορείες και απεργίες δεν έχουμε κερδίσει απολύτως τίποτα.Πόσο μαλάκας να ναι ο κόσμος;Βαρέθηκε τη φάπα και είπε καλύτερα στον καναπέ να έχω την ησυχία μου και ίσως ανέβει ο σύριζα και με φτιάξει λιγάκι.
      Αν μπορείς να εμπνεύσεις(μην το παίρνεις προσωπικά) ένα κομμάτι κόσμου τότε θα σε παραδεχτώ μέχρι τότε όμως μην περιμένεις τίποτα παρά μόνο σπασμωδικά πράγματα.
      Εδώ να φανταστείς οι φασιστοκουράδες δολοφόνησαν ένα πραγματικό αντιφα παλικάρι και περιμέναμε το Δένδια να βγάλει το φίδι από τη τρύπα...Παπάρια μάντολες σύντρολε.

      (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w7eYl4noiA4
      Άσχετο αλλά έτσι για να γουστάρεις )

      ΥΓ Αν και καταδικάζω τη βια από όπου και αν προέρχεται συμφωνώ με αυτά τα δυο κείμενα που προφανώς θα έχεις μελετήσει εξονοχυστικά.Ένα του σύντρολλου Νίκου Μαζιώτη https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1497190 και άλλο ένα του σύντρολλου Χριστόδουλου Ξηρού https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1494939


      Eλπίζω να διάβασες το σεντόνι μου και να μην έγραφα 20 λεπτά σα μαλάκας σε έναν ανώμαλο νέρντουλα που εχει να δει μουνί από τότες που πλενόταν στο νηπιαγωγείο μαζί με την αδερφή του;

      Διαγραφή
    7. τυροκομος16/10/13 1:21 μ.μ.

      παρτε το χαμπαρι,γιναμε κυριες.ξεσκονιστε μυρμιγκια και ραντεβου πολυτεχνειο!

      Διαγραφή
  2. Οχι μονο διάβασα το πόνημα αλλά ξόδεψα μισή ώρα να σκέφτομαι...

    Σύντρολε,
    Τα πλαϊνά που λες δεν είναι γούρνες, αλλά ποτιστρες της κακιάς ώρας για τίποτα τσιριζαίες που θέλουν να πλύνουν τα πόδια τους.
    Ομως, πάρτο λίγο αλλιώς:

    To μπουρδελοδακρυγόνο επιπλέει μέσα στο νερό, δεν πάει στον πάτο και κυρίως δεν σβήνει. Αρα, τα 2,3,4 που έπεσαν εκεί συνέχιζαν να καπνίζουν.
    Γι αυτό η Βραζιλιανο-τούρκικη μποτίλια πλεονεκτεί....

    Στο άλλο θέμα, να το πούμε..

    3. το "ειρηνικά και χωρίς βία" που φώναζαν κάτι 40ρες του συριζα πρόπερσι πήγε και συνάντησε το "θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση στις κάλπες" και περίεργως χάθηκε το κίνημα από τους δρόμους. Σε ρωτώ, τι να έχει τάξει ο Τσίπρας στα αφεντικά των αναρχοκαταστημάτων?
    Καθώς μας τελείωσε η αριστερή αντίληψη και χάσαμε τελείως την αντιεξουσιαστική πορεία.

    Το λοιπόν, επειδή δεν καταδικάζεται κάθε βία, άμα παίξει καμιά απόπειρα κατάληψης της ΓΣΕΕ ρίξε μια ειδοποιησιά γιατί η βία δεν είναι καταδικαστέα όταν έτσι απαντά η κοινωνία στο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/13 1:51 π.μ.

      Δεν το αμφισβητώ οτι οι σύντροφοι από Τουρκία μας έβαλαν τα γυαλιά σε αυτόν τον τομέα.Και κυρίως με γυμνά χέρια και χωρίς μυρμήγκια.Άρα και εδώ κυρίες αποδειχθήκαμε . ;)
      Έλα όμως που με τόση νωχελικότητα που έχει πέσει παρακαλάμε πλέον να μυρίσουμε κάνα δακρυγόνο άρα βλέπω να μετατρέπουμε το Tear gas σε αυτοσχέδιο μπόνγκ.

      Αλήθεια πάντως δεν τον έβαζα σε κάτι καλύτερο το συριζα και πραγματικά αυτό προσωπικά μου αρκούσε,το πρόβλημα είναι οτι πάει να εξελιχθεί σε απάτη.
      Χωρίς να θέλω να σου διαλύσω τη ψευδαίσθηση πάντως η αναρχία(που με βάζω μέσα σε αυτήν) είχε δομηθεί έτσι στον ελλαδικό χώρο που με δυο-τρεις κινήσεις όπως έκανε ο Δένδιας-Σαμαράς μπόρεσε να την περιορίσει σε ρόλο κομπάρσου.Άρα ρίξε το φταίξιμο εκεί και όχι στα ταξίματα του Τσίπρα.
      Όσο για την κατάληψη στο κτίριο της ΓΣΣΕ μόνο θέαμα θα είναι αν δεν το κάνουν οι ίδιοι οι εργάτες.

      ( βιντεάρα που έχεις σίγουρα δει: http://www.youtube.com/watch?v=hUyib7FeuF4 από το 3:08 η ομάδα (κυρίως ΑΚ) που πήγε να καταλάβει τη ΓΣΣΕ με ανεπιτυχή δυστυχώς αποτελέσματα.)


      ΥΓ Ρε ψαρά για τον Γκάντι με πέρασες ή για τον Πρετεντέρη;;
      ΥΓ2 Αυτά τα αρχεία που διέρρευσαν οι Euronymous λένε τίποτις;; https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1497979


      Διαγραφή
    2. Είμαι ειλικρινής, σε πέρασα για τη Σκορδέλη. Αλλά αφού διαβάζεις το αγαπημένο μέσο σίγουρα έχουμε βρεθεί στο δρόμο να κοιτάμε μπάτσους κατάφατσα.
      Μου φέρνεις λίγο σε Γκάντι ένεκα μιας ....αέρινης μίρλας περι αμείλικτων διώξεων από μπάτσους.
      υγ Η ΓΣΕΕ μια μέρα θα περάσει στον κόσμο του μόχθου

      Διαγραφή

Άντε γράψε μας την μαλακία σου :