Troll-(A)-ktiko: Όροι χρήσης του troll-A-ktiko

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Όροι χρήσης του troll-A-ktiko

Το site απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους.
Αν είστε ανήλικοι εξέλθετε άμεσα πατώντας  εδώ
Η περιήγηση και παραμονή σε αυτο το site σημαίνει οτι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε, παρακαλώ βγείτε άμεσα.

ΤΟ site ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ
Το σατιρικό αυτό site έχει ως στόχο να κάνει τους αναγνώστες του να γελάσουν. Οι όποιες ειδήσεις δημοσιεύονται είναι κατά κανόνα ψεύτικες, και δε συνάδουν με την πραγματικότητα. Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που διαβάζετε δεν πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΤΟ site
Στο site μπορεί να δημοσιεύσει οποιοσδήποτε ότι άρθρο επιθυμεί είτε με το να ζητήσει να γίνει συντάκτης, είτε με το να μας αποστείλει κάποιο άρθρο προς δημοσίευση. Κάθε συντάκτης του site φέρει ευθύνη αποκλειστικά και μόνο για τα άρθρα που δημοσιεύει ο ίδιος. 


ΠΕΡΙ “ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ”
Όποιες φορές αναφέρουμε τον ορο “επιθεση”, εννουμε το trolling σε νόμιμα πλαίσια, και τιποτα περισσοτερο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τον τρόπο που θα επιλέξει κάποιος να κάνει trolling.


ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΩΝ
Τα σχολια φερουν προσωπικη αποψη των συντακτων τους και δεν λογοκρινονται. Οι συγγραφεις τους εχουν αποκλειστικη ευθυνη.

Σε περίπτωση που προσβάλλεστε από κάποια δημοσίευση, ή διαπιστώνετε εντός του blog την ύπαρξη πνευματικής σας ιδιοκτησίας στείλε στο mail πάνω δεξιά και άμεσα θα ληφθεί υπόψην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άντε γράψε μας την μαλακία σου :