Troll-(A)-ktiko: Πασαλείματα στα ολοκαίνουργια γραφεία των χρυσαύγουλων στην Ξάνθη

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πασαλείματα στα ολοκαίνουργια γραφεία των χρυσαύγουλων στην Ξάνθη

Το διπλανό έργο τέχνης προέρχεται από τα γραφεία που προσπαθούν να ανοίξουν τα φασιστοειδή στην Ξάνθη. Κατά πάγια τακτική τους, είναι και αυτά σε όροφο πολυκατοικίας με θέα σε δρόμο, εξαιτίας του φόβου διέλευσης μπουλντόζας σε περίπτωση ισόγειου.
Σύντροφοι γέμισαν συνθήματα την είσοδο και τους διαδρόμους δίνοντας το σαφές μήνυμα πως η εγκατάστασή τους εκεί δεν θα μείνει αναπάντητη. Ηλικιωμένοι ένοικοι την έπεσαν άμεσα στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του είπαν να πάει να κάνει παθητικό ομοφυλοφιλικό σεξ αν θέλει τόσο πολύ να το νοικιάσει. Εκείνος προσπάθησε να καθαρίσει τα συνθήματα αλλά είχε μόνο μισό μπουκάλι οινόπνευμα για εντριβές κι έτσι δημιούργησε το διπλανό έργο τέχνης. Πλέον οι φασίστες είναι αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα, να αγοράσουν μπογιές και να βάψουν το κτίριο.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/12 1:06 π.μ.

    Μια κωλογρια τους το νοικιασε. Αποκατω ακριβώς (δικής της ιδιοκτησίας πάλι) είναι ο σύνδεσμος της ΑΕΚ (μα καλα που πανε τα ασπονδυλα). Φήμες λένε ότι η φασιστογρια το κανε για να διώξει τους συντρόφους αεκτζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/12 5:19 μ.μ.

    Δυστυχώς με τα σπρέι δεν γίνεται δουλειά, ξύλο θέλουνε, κρίμα για το σύνδεσμο, ο οποίος δεν αντέχει σε καθημερινή επαφή με τους ρουφιάνους και τα αδέρφια τους τα χοιρινά. ΑΕΚ σημαινει φασίστες κρεμασμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Άντε γράψε μας την μαλακία σου :